Aktuellt


Systerskap ger styrka

I år hölls Roks årsmöte i Luleå. Vi deltog med två representanter från vår kvinnojour. 120 peppade kvinnor från olika jourer runt om i landet fick bland annat lyssna på Maria Sveland och Roks ordförande Jenny Westerstrand. Temat var ”Systerskap ger styrka”.Grattis! Kvinnojouren Piilopirtti 30 år


Den 23 maj var vi inbjudna till finska kvinnojouren Piilopirtti. De firade firade 30 års jubileum med öppet hus. Tänk så mycket erfarenhet och kunskap de samlat på sig genom åren!Prideveckan i Mark

Vi deltog i Prideveckan i Mark genom att informera om vår verksamhet på torget i Kinna fredagen den 31/5.Det blev en fin dag med många intressanta aktiviteter givande samtal.

Avslutning - studiecirkel

Nu är vår studiecirkel för blivande jourkvinnor avslutad för den här gången. Våra nya jourkvinnor är nu redo att arbeta ideellt för att stötta våra medsystrar och deras barn som utsatts för våld. Det är ett så viktigt arbete! Vi fortsätter att arbeta för en värld fri från våld och förtryck!


Om du är intresserad av att gå vår studiecirkel är du välkommen att höra av dig till oss genom att ringa 0320-35151 eller maila på kvinnojourenimark@telia.com


Temakväll - pyssel


Nu har vi haft pyssel på vår senaste temakväll! Vi fick lära oss att tova och så här fina och speciella blev våra häxor!

Tack prick-ia för en härlig workshop!

Besök gärna prick-ia på 

Årsmöte 2019

Nu har Kvinnojouren i Mark haft sitt årsmöte! Vi var många engagerade entusiastiska kvinnor som deltog. Tack till er alla som kom på mötet och tack för alla insatser under verksamhetsåret! Nu blickar vi framåt mot ett händelserikt kommande verksamhetsår!


Internationella kvinnodagen 8/3

På Internationella kvinnodagen den 8 mars arrangerade Kulturskolan och ABF i Tranemo en kväll med föreställningen Kvinna av Mia Pettersson. Vi var inbjudna att berätta om vår verksamhet. Inträdet skänktes till oss och det är vi väldigt glada för! Det blev en fantastisk kväll! Tack alla ni som arrangerade och medverkade denna kväll!

Artikel om oss

Läs en artikel om oss publicerad i Borås Tidning på internationella kvinnodagen den 8 mars.
KLICKA HÄR →


Temakväll 6/3

På vår temakväll den 6 mars var Jonas Alteryd, butikschef för Erikshjälpen i Skene hos oss för att berätta om verksamheten. Jonas berättade om Erikshjälpens historia och om verksamheten i Skene. Vi är väldigt glada för vårt samarbete och tackar för en spännande och intressant kväll!

Ring. 0320 - 351 51

Hemsida av Webbolo